Interview with author David Jonstad about a return to the local soil, the need to ”democratize survival” and a possible agricultural revolution. Intervju med David Jonstad om att bli jordad, behovet att ”demokratisera överlevnaden” och om en tänkbar jordbruksrevolution

”Välfärd inom planetgränserna, Del 1. Ett jordat liv” består utav en intervju med författaren David Jonstad i Arkhyttan utifrån hans böcker Jordad,  enklare liv i kollapsens skugga (2016) och Kollaps, livet vid civilisationens slut (2012). Filmen planeras bli klar sommaren 2019.

David Jonstad
David Jonstad

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s