Naturligt immunförsvar

Just nu pågår det största medicinska experimentet i människans historia: helt friska barn med ett naturligt starkt immunförsvar erbjuds i dagarna sin andra dos runt om på skolor i Sverige, av en nödgodkänd injicering som riskerar att ställa till en rad oåterkalliga skador. Det är ett svek av ofattbara proportioner och en katastrof av flera skäl. Ett av dem är att barns naturligt starka immunförsvar troligtvis är avgörande för att vi kollektivt och på det mest hållbara sättet ska stävja både den influensavåg som råder nu (”pandemin”) och alla de influensavågor som kommer följa människan, som de alltid gjort, i framtiden. Jag rekommenderar av hela mitt hjärta att du lyssnar till RNA-vaccinets egen upphovsman Dr. Robert Malones ord. En man som är långt ifrån ”vaccinmotståndare”.

Dr Robert Malone


Den sorg jag känner för vad föräldrar på grund av grupptryck och ovetskap nu utsätter sina barn för går inte att sätta ord på.

Jag tror att vidden av den kris, som i synnerhet Waldorfskolorna med detta kastats in i, kommer ta tid att läka. Vår skola är en av dem. Med sin identitet i antroposofin, sin hållning till giftfria lokaler och naturlig hälsa (på vissa skolor tex med läkepedagogiska klasser) och med sin respekt, samverkan och vördnad för naturen, förlorar skolorna en avgörande del av sin identitet. Föräldrar som efterfrågat dialog, försiktighetsåtgärder och mer information till elever har blivit avhysta med polis respektive polisanmälda. Men i en tid när pandemilagar runt om i världen från ena dagen till den andra innebär att en ovaccinerad inte får rätt till ambulans, får sitt konto blockerat och inte får behålla sitt arbete, behövs modig och initierad dialog på alla plan, även med barnen. Om mänskliga rättigheter, demokrati, grupptryck, rädslor, globalisering, friskvård & hälsa osv. Att tiga ihjäl ett trauma har aldrig lyckats. Allt som trycks ner kommer för eller senare upp. Läkaruppropet är några av de modiga som vi alla kan stötta. Tursamt nog är deras mod smittsamt!

Med en stark önskan om att vara del i en hälsosam utveckling, vill jag gärna dra mitt strå till den där stacken som det talas om, inte genom att kavla upp, utan genom sunda yttringar. Vad jag lär mig genom att göra film är att friska ekosystem, friska människor och sunda ekonomiska system förutsätter att vi inte låter kortsiktig vinst (hälsa) ske på bekostnad av långsiktig vinst (överlevnad). Bekämpningsmedel och andra gifter inom jordbruk, skogsbruk och livsmedelsproduktion må skapa resultat på kort sikt, men utarmar jordarna, förorenar vattnedrag och sänker näringsintaget i grödorna osv. Friska djurbesättningar förutsätter att vi inte pumpar dem fulla med antibiotika eller interfererar på ett sådant sätt att deras egen nedärvda motståndskraft på sikt försvagas. Ta ett bisamhälle som exempel; bina har genom evolutionen blivit mästare på att hålla sitt immunförsvar på topp, genom att utöva sitt naturliga beteende. Detta rubbades när människan kom på att hon kunde få korttsiktigt högpresterande bisamhällen om hon förhindrade deras svärmning, avlade på vissa egenskaper, och förlängde deras livscykel…

Vi människor har länge gått in och styrt upp ”oordningen” i naturen, försökt bevisa att vi kunde bättre än hon, istället för att ödmjukt böja oss för hennes lösningar, vi har rationaliserat och möblerat om, symptonbehandlat, plöjt sönder och delat in i separata avgränsade ytor i odlingslandskapet i och i samhället, utan att se hur liv, hälsa och överlevnad bygger på intrikat samverkan i och med naturen. Att människor och natur sitter tätt samman.

En film som nog är det bästa jag sett på länge, och som ger hopp om liv och hälsa är Fantastic Fungi (2019). Se den!!! Här nämns bl.a. Reishi, som vi själva tar och ständigt rekommenderar vänner och bekanta, perfekt vid förkylning eller influensa för att boosta immunförsvaret – fantastiskt resultat! (Den svenska motsvarigheten är Sprängticka, den fungerar också bra.)

Jag tror att vi var och en nu är manade som aldrig förr att lära oss var den egna gränsen går och stå upp för det. Och att förstå vari våra möjligheter framåt består. Av egen erfarenhet vet jag att sjukdom – aldrig förr har så många biverkningsrapporter strömmat in som med dessa injiceringar – också kan öppna upp, leda till att man får göra upp med förlegade föreställningar och pröva tidigare blockerade vägar framåt, att det kan bli ett uppvaknande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s